Eric-jan van kakerken

From Partners en Propper Solutions

Portretfoto eric-jan kakerken.jpg

Eric-Jan van Kakerken

Directeur bij Wikibase Solutions B.V.

Partners+Pröpper Solutions B.V. is een innovatieve samenwerking tussen Partners+Pröpper en Wikibase Solutions. Twee partijen met veel expertise en een lange staat van dienst. Wij bundelen bestuurskundige en technische expertise voor de publieke sector op het gebied van:

  • Ontwikkeling, bouw en support van software en web applicaties.
  • Advies, training en opleiding.

Werkwijze

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid staat bij Partners+Pröpper Solutions voorop.

Doordat wij onze oplossingen bouwen op het open-source MediaWiki platform, ben je verzekerd van betrouwbaarheid en stabiliteit. Bovendien is je informatie overal op een veilige manier toegankelijk in de cloud op Nederlandse servers.

Vanuit dit solide vertrekpunt ontwikkelen we innovatieve maatwerkoplossingen. Dat doen we snel en flexibel, want zo was een wiki oorspronkelijk ook bedoeld: het woord betekent in het Hawaïaans '‘snel, vlug, beweeglijk’'!

1. Basisversie

Vooraf weet je vaak niet precies wat kan en mogelijk is. Juist daarom ontwikkelt Partners+Pröpper Solutions voor haar opdrachtgevers eerst een basisversie die je snel in gebruik neemt. Zo krijgt je team de kans om mogelijkheden te ontdekken en te wennen in een eenvoudige omgeving.

2. Samen inrichten

We bouwen met je team verder aan de oplossing. We passen de software stap voor stap aan op je wensen; daarbij denkt ons hele team actief mee om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. We stellen ons flexibel op. Door gebruik van het MediaWiki platform zijn aanpassingen snel en eenvoudig.

3. Aan de slag

Gaandeweg ontstaat zo een complete oplossing die naadloos aansluit op je wensen. Deze praktische aanpak borgt naast de functionaliteit ook het gebruiksgemak. Partners+Pröpper Solutions verbetert je informatievoorziening met pragmatische oplossingen.