Over Partners en Pröpper Solutions

From partnersenproppersolutions
Over Partners+Pröpper Solutions
Partners+Pröpper Solutions B.V. is een innovatieve samenwerking tussen Partners+Pröpper en TVOsolutions. Twee partijen met veel expertise en een lange staat van dienst. Wij bundelen bestuurskundige en technische expertise voor de publieke sector op het gebied van:
  • Ontwikkelen en bouwen van software en web applicaties.
  • Advies, training en opleiding.

Waarom Partners+Pröpper Solutions?

Innovatie

Wij ontwikkelen digitaal gereedschap en instrumenten die innovatieve werkwijzen in de publieke sector mogelijk maken!

Resultaten

We zijn oplossingsgericht en dragen bij aan de volgende kernresultaten:

  • Verhoging van de productiviteit.
    • Effectievere inzet van je eigen mensen.
    • Meer realiseren via effectief samenspel met anderen.
  • Kennismanagement en kennisdeling.
  • Een aantrekelijke omgeving voor moderne professionals: creatief, resultaatgericht en leerrijk.
  • Aantrekkelijk werkgeverschap, juist door een aansprekende werkwijze en goed gereedschap.


In Partners+Pröpper Solutions vind je veel meer dan een softwareleverancier. Een partner die het openbaar bestuur van binnen uit kent en als geen ander weet waarom het gaat!

Specialisten

De specialisten van Partners+Pröpper Solutions zijn een uniek team. Zij verbinden de innovatieve werkwijzen zoals opgaven gestuurd werken met software oplossingen voor beleidsprofessionals, opgaveteams en organisaties.
Onze specialisten beschikken over ruime ervaring en expertise in het openbaar bestuur. Zij werken rond een breed aantal onderwerpen voor de volksvertegenwoordiging, bestuur, directie/ Management team en ambtelijke organisatie van gemeenten, provincies, waterschappen en de rijksoverheid.


Technologie

We maken gebruik van de mogelijkheden die ICT biedt maar houden het eenvoudig en overzichtelijk. Dit betekent voor onze opdrachtgevers dat softwareoplossingen flexibel en voordelig zijn.
De gebruiksvriendelijkheid van ICT laat in de praktijk nogal eens te wensen over. Daarom kiezen we heel bewust voor het MediaWiki-platform. Geen enkel systeem is wereldwijd zo bekend en tegelijkertijd zo gebruiksvriendelijk.

Onze specialisten ontwikkelen de meest geavanceerde functionaliteiten met relatief eenvoudige middelen door de techniek van het MediaWiki-platform optimaal te benutten. Zo helpen wij bij het effectief stroomlijnen van informatie en het delen van kennis.


Wij zijn ook: